Stor leilighet med air condition

For å velge klimaanlegget for en leilighet, har du en god ide om fordelingen av områder blokker. Det er flere egnede måter HVAC-systemer som vil bidra til å spare plass og energi.

Multi-split system. Dette klimaanlegget har en utedel og flere interiør. installerer utendørsenheten på et lite synlig sted på fasaden eller med en dekorativ gate er stengt, slik at du kan spare utseendet av bygningen. Innendørsanlegg er konfigurert separat for hvert rom, men de trenger for å arbeide eller for kjøling eller oppvarming.
http://ddtrade.bg/index.php/климатици/fujitsu/fuji-electric-rsg-09llca-detail
Kanalen split system. Kanalen split system – en form for air condition, som ble utviklet for installasjon. Vanligvis jobber kanal klimaanlegg på et rom, men det er et hotell alternativ kanal split system designet for å tjene flere rom. Air distribusjon gjennom kanaler. Innendørsenheten er montert på de spesielle barer.
Private hus og hytter

For private hus og hytter er de samme typer klimaanlegg, as. For multi-roms leiligheter Forskjellen er bare i parameterrommet – kan kreve mer makt. Vi kan anbefale også installeres i et privat hjem eller hytte kassett delt system som er ideell for rom med himling. I noen utførelsesformer, kan installasjonen lykkes med å erstatte himlingsplater. Fra kassett distribusjon av avkjølt luft går i fire retninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *