Tykkelsen av kanten av en tennisracket

Det er felles for alle typer hodetennisracketer funksjonen «Sweetspot» – det sentrale området av strengene. Når ballen faller inn i dette området, er det oscheschenie at slaget gjorde det på midten av racketen. Et slikt angrep er mer nøyaktig. Nøyaktighet avtar når avstanden fra kontaktpunktet erte racket sentrum. Hvis du får ballen nær kanten, har racketen et kraftig dreiemoment, er det mulig å bla i hånden, og den kraft og presisjon streik stuper. Jo større område av hodet fra en tennisracket – jo mer sannsynlig at et angrep vil ha det sentrale området av strengene.

Racketer med størrelsen på «head» Mellomstore og Midt Plus er designet for universelle spillere som spiller like godt som et rally og en rebound. Disse racketer er nesten alltid velge en profesjonell tennisspiller, fordi med deres hjelp kan de bedre tak i ballen , takle tøffe og sterke blåser rivaler.

For å spille rally er mer egnet racket hodet type «mellomstore», siden de gir sjokk kontroll bedre enn «Size» og «SuperOversize».

Tennisracket med et hode «MidPlus» blir stadig mer populære, så de har en universell verdi for styring av banen og makt hjerneslag.
Racketer med det største området av hodet ( «Size» og «SuperOversize») vil passe de som liker å spille på baksiden linje, som de tillater en bedre spinning og klippet ballen. Men den trenger mer kamptrening for å bli sterkere og blåser nøyaktig.

Racketer størrelse Size hode og SuperOversize har en stor slagflate, for derved å unngå et stort antall feil på grunn av manglende erte racket sentrum, samt øke treffkraft.

https://tennis-shop.bg/head-raketi/microgel/item/1147-head-graphene-xt-radical-s-2016

Tennisracket med et bredt rim begynte å vinne popularitet på slutten av 80-tallet, da selskapet første gang Wilson har lansert en modell Profile Wilson, som har oppnådd høy popularitet blant forbrukerne. Andre selskaper, ikke å være dårligere leder, har også begynt å fremstille racketer med et tilstrekkelig bredt felg, som kan ha samme tykkelse over hele lengden, bare å være bred på toppen av racket (Prince), eller vice versa – nærmere håndtaket (hodet).

En tykkere kant oppnår en god kraft på slaget, men en slik racket er mer kostbart, fordi den materialmengde som forbrukes i sin produksjon, mye høyere.

kanttykkelsen kan variere i området fra 18 til 30 mm. Du må være styrt av følgende regel når du velger en racket: jo raskere du treffer ballen enn feiende din bevegelse under påvirkning, jo tynnere kanten du trenger.

Oppmerksomhet! Jo tykkere kanten av en tennisracket, jo mer sannsynlig at ballen hektet ham med et hardt eller trimmet effekt. Bare gjennom regelmessig trening, kan du løse dette problemet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *