Fordelene med originaldeler er som følger

muligheten for garantireparasjon og vedlikehold av spesialiserte servicesentre; Høy kvalitet og driftssikkerhet levert av produsenten; et bredt utvalg av deler kan du kjøpe alle detaljer; tilgjengeligheten av unike delenumre, slik beskytte kjøperen fra å kjøpe falske varer. Men fagfolk er alltid ledsaget av ulemper som oppkjøpet av originale reservedeler omfatter følgende: den høye kostnaden av deler som er 30-50% dyrere kolleger; mangel på nødvendige reservedeler varelager på forhandler for flere uker eller måneder.

Bruke analogien er berettiget dersom kjøretøyet er brukt, eller har vesentlig område. Når du kjøper reservedeler som trengs for å sjekke selge et sertifikat av kvalitet eller lisens til å beskytte seg mot forfalskninger. Analoger er tilgjengelig, krever ikke lang leveringstid, hvis du har relevante sertifikater har vist seg i tjenesten.
Dette gjelder spesielt for biler av japanske produsenter (Nissan, Toyota, Mitsubishi, Honda, Subaru, Mazda), forutsatt reservedeler forhandler. Som regel kvaliteten på deler produsert på lisens, er ikke dårligere enn kvaliteten på den opprinnelige delen og sin etterspørsel tar ikke så mye tid som levering av originale deler. Dette skyldes det faktum at spørsmålet om reservedeler er et økende antall selskaper, og de raskt oppfylle sin leveranse av reservedeler markedet for enterprise-produsenter av originale deler.
http://nspauto.bg/instrumenti/nipeli-i-kuplungi/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B3-%D1%84-8%D0%BC%D0%BC-detail

Men noen beslutning bør styres av regelen: skal jeg kjøpe reservedeler eller deler som har kvalitet sertifikater for å beskytte deg selv fra å kjøpe en forfalskning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *