I bilen, luftfiltrene for å optimalisere sammensetningen av blandingen av brensel og luft

Den rensing av luft inne i kupeen er, i stedet, er den primære funksjon av kupeen filteret. Luftfilteret består av et filtermedium som har til oppgave ikke å tillate partiklene i en tilstand av suspensjon å nå inntaket kanalen og kollektoren. Men siden det meste av de suspenderte partikler i seg selv feste seg til vannmolekylene i luften, at filteret har også en avfuktende effekt. Derfor er filtermediet nesten alltid papir. Fuktighetsseparatorene har brukt i det siste har aldri blitt bevist til oppgaven.
http://nspauto.bg/vm/drugi/predpazni-sredstva/нитрилови-ръкавици-detail

I det tilfelle hvor bilen er giudata i støvete omgivelser, ofte, er det anbefalt å bruke en ekstra luftfilter. Det er også viktig at hver av disse to filtre er utstyrt med eget filter media. Et sekundært filter med tykt papir er særlig effektivt, spesielt med meget små partikler. Når brettet, kan papiret dekke et større område for å tette raskere støvsamler uten filtrene. Et alternativ ville være skummateriale for å bruke til å blokkere selv de fineste støv. Vedlikeholdet må utføres med jevne mellomrom, som bare en ren blanding at motorkraften kan sikre optimal. Noen bilister tror at du kan gjøre uten luftfilter for å oppnå høyere ytelse. I dette tilfelle utgjør det faktum må det tas hensyn til at blandingen er meget forurenset, noe som vil føre uunngåelig for å bære kompresjons ventiler. I tillegg utslippene vil også bli negativt påvirket. E’, slik at inngrep av dieselfilter vil være til ingen hjelp.

Luftfilteret er montert i trakten av strupeventilen nedstrøms sug, umiddelbart før injeksjonsventilen. Således kan de suspenderte partiklene ikke forurense hele området. Luftfilteret plassering kan lett identifiseres, som er grunnen til vedlikehold eller utskifting er ikke et problem. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av reservedeler (f.eks air-condition-pipe, fendere, grille, trekkstang, hette, etc.) finner for mange bilmerker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *