Ny fargepalett

Før oss år geiter, nemlig blåtre geit. Derfor, som det generelt antas, er det i et utvalg av farger foretrukket å gi grønne og blå fargetoner. Det er som i «eier» av det kommende året. Om ønskelig er det mulig å sette på den overordnede optikken i hver av disse fargene, som faktisk er utallige. Verdt å nevne er også symbolet på fremtiden, den foretrukne modereringen og diskret. Det følger at preferanse er gitt til de samme stoffene og dekorasjonen. For eksempel vil ruskind, kashmir og fløyel uten unødvendig dekorasjon og detaljer være svært nyttig.

I alle fall må du bare stole på sin egen smak og preferanser, og ta en avgjørelse for disse fargene som gjør din ideelle tsvetotipu og stemning. Det er viktig at farger så en vinner og understreket all din verdighet. Hvis øynene dine er klare til å lukke «favoritt» farger i det kommende året, så vær oppmerksom på ikke mindre elegante og festlige nyanser av rød, fiolett eller fersken. For eksempel vil lilla farge, som vi skrev i denne artikkelen, være et verdig valg, og du tildeler hver feiring med hell.

http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/къса-розова-жилетка-с-връзки-z-0910/

Tid til å skinne!

Selv om karakteren geit ikke betyr et strålende julbilde, betyr det ikke at paljetter og rhinestones fra dalen må gjemme seg. Hvis du føler at nyttårsaften – det er den beste grunnen til glitrende klær og tilbehør, definitivt bør du velge dem. Det viktigste – ikke overdrive det og husk at for mye glans, selv ved slike feiringer er dårlig smak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *